Vremea pe 9 zile Curs valutar Netul.ro pe facebook
Filme noi. Program cinema

Zeolit - piatra vindecatoare

12 Jul 2011, 23:49 | Categoria: Sanatate - Medicina | 11241 afisari

Zeolitul, este un mineral cu o structura microcristalina si dinamica cu o puternica actiune detoxifianta; este singurul mineral ionizat negativ de pe Terra, ceea ce ii confera capacitatea de atractie si absorbtie pe cale naturala a poluntilor incarcati pozitiv, chiar daca provin din piele sau din aer. Singura varietatea de zeolit folosit ca adjuvant natural, este clinoptilolitul: este bogat in cele 4 nutriente vitale pentru corpul uman: Calciu, Magneziu, Potasiu si Sodiu. Este cunoscut de milenii si a fost folosit in medicina traditionala chineza si in medicina Ayurveda, o traditie mostenita din timpul civilizatiei vedice.

Calitatile sale naturale de detoxifiant si de stabilizator al PH-ului, au fost imbunatatite semnificativ printr-un proces de purificare si transformare prin micronizare sub forma de pudra, fara a fi afectata structura sa cristalina si compozitia naturala; astfel a devenit cel mai puternic detoxifiant, care se asimileaza foarte usor, fara reactii adverse, si care se elimina in 6-8ore de la ingerare impreuna cu toxinele absorbite.

Zeolitul prezinta toate beneficiile de vindecare a argilei alumino-silicate, insa la un nivel mult superior.

Secolul 21 a descoperit beneficiile extraordinare ale ionilor negativi, pe care ii asociem cu odihna profunda, cu atmosfera relaxanta creata de ploaia de padure sau produsa de briza marii.

Rolul esential in actiunea benefica a Zeolitului il au Nanotuburile cu dimensiunea de 4.5 Angstromi, care capteaza si retin atomii de metale grele si moleculele toxice. El se gaseste in lava vulcanica provenita din eruptiile vulcanice de pe Terra. Este organizat intr-o structura sub forma de fagure formata din oxid de siliciu si oxid de aluminiu, supraincarcat negativ, astfel actioneaza ca un magnet pentru tot ce este incarcat pozitiv in organism de la metale la toxine. Este ca un cocon chimic; fenomenul se mai numeste si schimb cationic. Specialistii il mai numesc si sita moleculara, datorita capacitatii sale de a filtra, bloca si retine o multime de contaminanti de la metale, ioni radioactivi pana la virusi pe care ii elimina odata cu iesirea sa din organism.

Zeolitul este si un puternic antioxidant. Antioxidantii joaca un rol semnificativ in pastrarea sanatatii si tineretii corpului uman. Fiecare celula a omului este invadata de substante daunatoare de aprox. 1000 de ori pe zi. Organismul omului de astazi nu mai face fata pe cale naturala unui astfel de nivel de poluare, iar necesitatea antioxidantilor si a detoxifierii este incontestabila

Particulele de toxine incarcate pozitiv-radicalii liberi,  sunt eliminate, corpul isi recapata alcalinitatea prin echilibrarea PH-ului, oxigenarea  si imunitatea normala.

Pielea care sufera de o deficienta majora de acid/ mineral, este ajutata sa se revigoreze prin restablilirea parametrilor normali ai PH-ului alcalin al corpului uman; zeolitul pudra este folosit cu foarte bune rezultate in mastile cosmetice si tratarea pielii, este asadar benefic pentru colagenul si elasticitatea pieli intregului corp. Un corp poluat tinde spre un PH acid, o scadere a imunitatii, a scadere a functiilor normale organice si in final la imbolnavire.

Zeolitul fiind un foarte bun decontaminant este folosit la limpezirea atmosferei contaminata in urma exlploziilor nucleare(Cernobil si Three Mile Island), purificarea apei si solului.

Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Totusi, administrarea zeolitului nu este indicat a se realiza concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea acestora din organism, nelasandu-le sa-si exercite actiunea terapeutica.

Pentru rezultate semnificative se recomanda o cura de cel putin 4 luni/an cu Protect Zeolit Pulbere;este foarte bunn pentru tratarea diverselor afectiuni ale pielii si mai ales foarte indicat pentru cosmetica, mastile cosmetice cu zeolit redau pielii puritatea si elasticitatea.

Tot 4 luni se recomanda si cura detoxifianta cu Zeolit capsule. Zeolitul lichid se poate folosi pentru o perioada mai indelungata utilizand doar un flacon pe luna.

In principal, zeolitul este indicat in prevenirea, ameliorarea sau tratarea urmatoarelor afectiuni:

1. Intoxicatia cu metale grele  - plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor

2. Intoxicatia cu pesticide - substante care ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana

3. Intoxicatie cu xenoestrogeni - hormoni feminini straini ajunsi in organismul uman

4. Diferite tipuri de cancer - studiile au demonstrat eficienta zeolitului asupra tumorilor, in general

5. Diabet - zeolit lichid

6. Iradiere - zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului

7. Autism - Zeolit lichid

8. Hepatita - are puternice efecte protectoare hepatice, incetinind evolutia hepatitei cronice

9. Infectii intestinale - normalizeaza flora bacteriana a intestinului

10. Infectii virale - are efecte puternice de crestere a imunitatii

11. Gastrita - stabilizeaza pH-ul, deci efect calmant

12. Ulcer gastric - amelioreaza simptomele dureroase, normalizeaza secretiile digestive.

Iata pe scurt rezultatele unui studiu de specialitate:

"Eliminarea metalelor grele"
Condus de: Flowers J. și colaboratorii
Publicat în: Nutrition and dietary supplements 9/2009

Studiul a avut drept scop evidentierea efectului zeolitului de eliminare a metalelor grele din corp prin urină, fără a crea efecte secundate si fără a elimina electrolitii utili organismului. La studiu au participat 2 grupuri de câte 11 bărbati cu vârste între 36 si 70 de ani. Voluntarii din cele două grupuri au primit o formă de suspensie lichidă a zeolitului pentru 7 zile primul grup si respectiv 30 de zile al doilea. Modificările concentratiei de metale grele din urină au fost evaluate prin spectrometrie de masă. La participantii din ambele grupuri s-a constatat o crestere semnificativă a excretiei de metale grele în urină, existând un maxim al valorilor în ziua a 4-a. Nu s-au înregistrat modificări semnificative din punct de vedere clinic ale nivelului electrolitilor din corp. Studiul concluzionează că utilizarea zilnică a unui supliment pe bază de zeolit reprezintă o metodă sigură si eficientă de a îndepărta metalele grele din organism prin urină, fără a elimina totodată si electrolitii vitali din organism.
 
Mai multe informatii pot fi gasite pe : http://www.intrainclubbio.blogspot.com sau http://www.cosmeticabio-zeolit.com
Se pot face comenzi online; la comenzi de min. 400lei transportul este gratuit. Sub aceasta valoare transportul costa 21 lei. Livrarea se face prin curier rapid.

Va puteti inscrie ca partener / colaborator, pentru cei care doresc sa cumpere mai ieftin, sau sa vanda produsul legal; beneficiaza de discount de 25% si acumularea de bonusuri; inscrierea este gratuita; nu esti obligat la cumparaturi lunare; primesti lunar bonusul in contul tau bancar; firma plateste impozitul aferent bonusului pentru persoanele fizice.

Celor care doresc sa achizitioneze Protect Zeolit din farmacii, si locuiesc in Bucuresti sau sunt in trecere prin oras, le recomand Farmacia ACADEMIA   - Tel. 0213.101.889.

Moisescu Corneliu Lucian
Colaborator autorizat
Tel. 0785591691
 

Daca ti-a fost util acest articol, te rugam sa apesi pe butonul "Recomanda":

Cautare in articole:

Cele mai recente articole:


Warning: readfile(http://www.netul.ro/travelo/linkuri-articole.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/netulro/public_html/articole/sidebar.php on line 16

Cele mai citite articole: